27.1.2021 17:48
FC Kasiysi Espoo ry

Alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa voidaan toteuttaa rajatusti 1.2.2021 alkaen

Alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa voidaan toteuttaa rajatusti 1.2.2021 alkaen

Huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista liittyen harrastustoiminnan rajoittamiseen on huomioitu Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksissä, jonka johdosta kaupungin hallinnoimissa tiloissa voidaan toteuttaa 1.2.2021 alkaen alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa rajatusti ja erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen.

linkki: Koronavirus https://www.espoo.fi/fi-FI/Paakaupunkiseudun_koronakoordinaatioryhm(190893)

Kasiysillä on valmiudet aloittaa myös sisätiloissa alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta tämän mukaisesti 1.2.2021 alkaen.

Odotamme vielä kaupungilta tarkempaa tietoa ja ohjeistusta, jonka jälkeen osaamme antaa tarkentaa ohjeistusta (ryhmäkoot yms.) harrastuksen jatkamisesta.

Tarkemmat käytännön ohjeet ikäluokille tulevat myös ikäluokkavastaavien kautta.

Seuran jäsen- ja toimintamaksujen osalta seuralla oli kohtuullisen taloustilanteen vallitessa mahdollisuus siirtää kuukaudella kauden 2020-2021 toimintamaksun veloitusta tammikuulta helmikuulle.

Myös kenttämaksujen osalta seuralla oli mahdollisuus olla veloittamatta joukkueilta tammikuun kenttämaksuja huolimatta siitä, että halliyhtiö joutui veloittamaan meitä puolet varatuista kenttämaksuista.

Helmikuussa kenttämaksut joukkueille veloitetaan taas normaalin mukaisesti niiden joukkueiden osalta, jotka saavat harrastustoimintaa jatkaa.

Tämä on varmasti meille kaikille turhauttavaa ja raskasta aikaa, ja haluamme kiittää teitä kaikkia taas kerran, että olette pysyneet seuratoiminnassa mukana!
 

Mikko Hiltunen

F.C. Kasiysi Espoo | Toiminnanjohtaja

Lähdepurontie 1, 02720 ESPOO , FINLAND

040 848 0554 | mikko.hiltunen@kasiysi.fi
#fckasiysiespoo | #meidänseura