29.10.2020 16:29
FC Kasiysi Espoo ry

Päivitetyt korona ohjeet 29.10.2020

JAKELU:FC89 pelaajat ja toimihenkilöt
 

Moi,
tässä päivitetyt korona ohjeet FC Espoon talvisarjaan varten sekä kaupungin ohjeet maskien käytöstä. Muistattehan edelleen että pääsääntö on että harjoitus-ja pelitilaan saa mennä ainoastaan pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt.

Espoon kaupungin koronainfoa

Edellytämme kasvomaskin käyttöä maanantaista 2.11.2020 alkaen kaikissa kaupungin sisäliikuntatiloissa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti tiistaina 26.10. uusista harraste- ja vapaa-ajantoimintaan liittyvistä suosituksista ja toimenpiteistä.

Kaupungit edellyttävät maanantaista 2. marraskuuta 2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä. Myös jäähallit ovat sisäliikuntatiloja.

Suosittelemme seuroja edellyttämään kasvomaskin käyttöä myös omissa tiloissaan ja toiminnoissaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja kaupungit vetoavat voimakkaasti yksityisten yritysten ja yleishyödyllisten toimijoiden hallinnoimiin tiloihin ja toimintaan, että ne noudattaisivat samoja toimintatapoja kuin kaupungit viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Yksityisiin sisäliikuntatiloihin suositellaan asetettavaksi velvoite käyttää kasvomaskia.
 

FC Espoo talvisarja info
ohjeistus pe 23.10.2020:

KORONA OHJEISTUS FCE TALVISARJA 2020-2021

Vain ehdottoman terveenä pelaamaan, valmentamaan ja taustaksi otteluun, huolehdithan käsihygieniasta.
Halleissa saa olla vain joukkueen pelaajat, valmentajat sekä tarvittavat toimihenkilöt.
Mikäli on välttämätöntä mennä halliin, henkilöllä TULEE OLLA MASKI kasvoilla ja tämä koskee vain oikeita hätätapauksia. (Ei koske pelaajia ja valmentajia)
Alkulämmittely ja loppuverryttely tehdään halliyhtiöiden ohjeiden mukaisesti:
Myntinsyrjässä: lämmittelyalueella tai kentällä häiritsemättä pelejä niin että tilaa on mahdollisimman hyvin pelaajien ympärillä max. 30min ennen peliä saa tulla

LePa Areenalla: ulkopuolella hallin tai mikäli yksi kenttä tyhjänä

Hallien ovet ja kahvat desinfioidaan päivittäin, lisäksi halleissa käytettävissä käsidesiautomaatit
Muistakaa aina turvavälit. Vain yksi (1) henkilö kerrallaan pyöröovessa LePa Areenalla. Vältetään ryhmiin kerääntymistä halleissa ylipäätään. KIITOS!